joi, 1 martie 2012

Caz socant la Cluj!!!Si-a luat 2 dintr copii si sa aruncat in Lacul Tarnita

Un taximetrist clujean de 48 ani si-a luat,luni seara doi dintre copii baiatul de 15 ani si fetita de 3 ani si sa aruncat in Lacul Tarnita.
Cel care a descoperit intenţiile bărbatului dispărut în Tarniţa a fost chiar fiul cel mare.
Potrivit unei foste vecine a lui Nicolae Lăpuşte, bărbatul dispărut era „un om rău, care-şi bătea mereu prima nevastă“ şi care avea datorii mari la bănci.
El s-a mutat acum vreo trei ani cu o altă femeie, cu care are fetiţa de trei ani.
Pe de altă parte, însă, colegii de serviciu ai bărbatului dispărut, dar şi vecinii din Floreşti susţin că Nicolae Lăpuştean era un om bun, harnic, care muncea din greu pentru a-şi onora ratele la bancă şi pentru ca celor trei copii ai săi să nu le lipsească nimic.
Se pare că bărbatul dispărut şi-ar fi ameninţat de mai multe ori concubina.La el acasă, s-a găsit o înregistrare video făcută de bărbat în care o avertiza pe femeia cu care trăia că îi va părea rău. Cauza conflictului ar fi fost o ceartă între cei doi concubini şi decizia femeii de a-l părăsi pe Lăpuşte.
Surse din cadrul Poliţiei au dezvăluit, că în momentul în care echipajul a ajuns în zona Gilău-Mărişel a descoperit „nişte urme care duceau spre lac şi gheaţă spartă într-un loc lângă mal".Cercetările au fost oprite, deoarece scafandrii nu au putut face scufundări din cauza stratului gros de gheaţă. Mâine, căutările vor fi reluate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu