luni, 27 februarie 2012

Caz unic in Romania!!!Fetita care doarme cate 4 zile.


O fetita de 13 ani din galati sufera de o boala foarte rara care o face sa doarma si cate 4 zile.Cristiana Paraschiv suferă de hipersomnie diurnă, o boală fără tratament în acest moment.Coşmarul a început când aceasta avea doar două săptămâni de la naştere."Pur si simplu a uitat sa respire".

Pe urma starea de sanatate sa tot complicat.Medicii au mai diagnosticat-o pe Cristiana Laura Paraschiv şi cu epilepsie, tulburări emoţionale, sindrom fibrinolitic, deficit de atenţie şi hipotrofie parentală.
"Acumulate, aceste boli o obosesc şi cade instantaneu în stări de somnolenţă care pot dura şi zile întregi".
De fiecare dată când adoarme, fetiţa riscă să nu mai revină la viaţă.Fetita spune ca nu isi aminteste nimic,nu stie ce viseaza si nu stie nici ce se intampla in perioada de dinaintea somnului.
Mama Cristinei spune ca trebuie sa fie foarte atenta sa vada daca fata respira.
Fetiţa umblă mereu cu o mască pe faţă pentru că starea sa generală de sănătate o face foarte sensibilă la aproape orice.
ARE NEVOIE DE AJUTOR!!!
Medicii români nu îi dau prea multe şanse să se vindece în acest moment, dar părinţii continuă să se lupte pentru micuţa lor.Singura ei sansa e sa ajunga in Italia la o clinica unde va avea parte de un tratament gratuit.Pentru asta are nevoie de bani.
Sursa de inspiratie pentru acest articol evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu